Vire seikkailutiimi ja yleisurheilun ja maastohiihdon syyskauden 2020 ryhmiin ilmoittautuminen


Yleisurheiluun ilmoittautuminen: http://nakkilanvire.fi/wp/yleisurheilu-harjoitukset/

Maastohiihtoon ilmoittautuminen: http://nakkilanvire.fi/wp/hiihto-harjoitukset/

Seikkailutiimissä on vielä muutama paikka vapaana 2020:

Hei sinä 12 -18-vuotias nuori, tule mukaan seikkailemaan kanssamme!

  • Ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla erilaisia seikkailuun liittyviä lajeja. Ryhmä kokoontuu Nakkilassa ja Nakkilan lähialueella.
  • Ryhmän toiminnan vastuuvetäjänä toimii Tuuli Haapio, jolle voit ilmoittautua 24.7.2020 mennessä haapio.tuuli@gmail.com. Seikkailutiimin hinta on ajalla 25.7.2020-31.12.2020 30€. Tämän seikkailutiimin mahdollistaa Viren saama seuratuki.
  • Seikkailutiimin suunnitelmissa on mennä maastopyöräilemään, kiipeilemään, kokeilemaan mm. parkouria, minigolffia yms. Mennään Tervasmäen yöjuoksulle koko porukalla ja voidaan kutsua mukaan tuttujakin, opit suunnistamaan, kehitetään juoksutekniikkaasi, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Mukaan mahtuu myös hiihtämistä hiihtoputkessa, joko omilla tai lainavälineillä. Ja mitä muuta keksimmekään, sen aika näyttää.
  • Tule mukaan, 20 ensimmäistä mahtuu mukaan seikkailemaan!
A young boy with flying goggles and flight cap races a red toy car with his pet and best friend French Bulldog along a small road in Utah, USA. Sometimes a road trip journey with your best friend and some fresh air in your face is the best medicine for the soul.