SM-maastojuoksut Nakkilassa v.2022


Suomen Urheiluliitto on myöntänyt vuoden 2022 SM-maastot Nakkilaan. Järjestelyvastuun kantaa Nakkilan Vire apunaan Noormarkun Nopsa. Kilpailut juostaan toukokuun alussa ja kilpailukeskuksena toimii Nakkilan liikuntakeskus.

– Vire on valmis järjestämään huipputapahtuman kotikunnassaan Nakkilassa ja sen upean liikuntakeskuksen jokitörmän alueella, iloitsee Nakkilan Viren puheenjohtaja Jenni Jokinen.

– Vire on järjestänyt 14–15-vuotiaiden SM-kilpailut vuonna 2008 ja ollut mukana järjestämässä Kalevan kisoja vuonna 2005 ja 2015 sekä SM-viestejä vuonna 2011. Nämä kertonevat Suomen Urheiluliitonkin luotosta kisajärjestäjää kohtaan, toteaa Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja, Nakkilan Viren edellinen puheenjohtaja Harri Aalto.

SM-maastojen ohella viikonloppuna kilpaillaan myös 9–13-vuotiaiden junnumaastoissa ja mahdollisesti Aikuisurheiluliiton SM-maastoissa. Kaikkiaan viikonlopun aikana kilpailuihin odotetaan jopa tuhat juoksijaa.