Hiihto – harjoitukset


Hiihtokoulu

Nakkilan Vireessä toimii kaksi hiihtokouluryhmää, Hiihtovalmennusryhmä on suunnattu 9 vuotiaista. Ryhmän vastuuvalmentajana mm. Jonna Heikkilä. Toinen hiihtokoulu ryhmä koostuu 5-8-vuotiasta lapsista, jotka haluavat tutustua lajiin ja oppia hiihtotekniikkaa ja harjoitella kerran viikossa hiihdolle lajinomaisia harjoitteita. Hiihtovalmennus ryhmässä harjoitellaan tavoitteellisesti hiihdon parissa. Otamme mukaan myös uusia harrastajia joko pienempien tai isompien ryhmään.

Nakkilan Viren hiihtokoulu jatkuu tiistaina 8.1.2019 klo 18.00 – 19.00. Paikka: Hiitteenharju Harjavalta. Harjoituksia pidetään kerran viikossa.

Ota mukaan: säänmukainen liikuntavaatetus, sauvakävelysauvat sekä vesipullo.

Ilmoittautuminen: Hiihtokoulu2018

Ilmoittautuminen: Hiihtovalmennusryhmä

Hei hiihtokoululainen!

Nakkilan Viren hiihtokoulu on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat tutustua hiihtoon harrastuksena. Hiihtokoulussa harjoitellaan monipuolisesti maastossa liikkumista, pelataan, sauvakävellään, kehitetään lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä ja lumen tultua hiihdetään.

Hiihtokoulu varusteet

Sopiva vaatetus hiihtokouluun on säähän sopiva, ei kuitenkaan liian lämmin vaatetus. Muista ottaa mukaasi juomapullo ja sauvakävelysauvat.

Hiihtokoulun vastuuohjaajat

Jonna Heikkilä jonna.heikkila@nakkila.fi, p.040 – 540 9635
Tuuli Haapio haapio.tuuli@gmail.com, p.044 – 527 3628

Katso lisää hiihdosta:
www.hiihtoliitto.fi
www.satakunnanhiihto.fi