Hiihto – harjoitukset


Hiihtokoulu

Nakkilan Vireessä toimii kaksi hiihtokouluryhmää, Hopeasompa-ryhmä eli hiihtovalmennusryhmä on suunnattu 9 vuotiaista ylöspäin. Hopeasompa-ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jonna Heikkilä, Rauno Tuomi ja Pasi Sjöblom. Toinen Pikkusompa- ryhmä koostuu 5-8-vuotiasta lapsista, jotka haluavat tutustua lajiin ja oppia hiihtotekniikkaa ja harjoitella kerran viikossa hiihdolle lajinomaisia harjoitteita ja toinen ryhmä eli Hopeasompa-ryhmä, johon kuuluvat lapset, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti hiihdon parissa. Otamme mukaan myös uusia harrastajia joko pienempien tai isompien ryhmään.

Nakkilan Viren hiihtokoulu aloitetaan maanantaina 8.1.2018 klo 17.30 – 18.30. Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla Hiittenharjulle Harjavaltaan. Harjoituksia pidetään kerran viikossa hiihtoladuilla lumitilanteen mukaan.

Ota mukaan: säänmukainen hiihtoasu, sukset, sauvat sekä vesipullo. Ohjaajat: Tuuli Haapio p.044-5273628 ja Elina Salmio.

Ilmoittautuminen: Hiihtokoulu2018

Ilmoittautuminen: Hiihtovalmennusryhmä

Hei hiihtokoululainen!

Nakkilan Viren hiihtokoulu on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat tutustua hiihtoon harrastuksena. Hiihtokoulussa harjoitellaan monipuolisesti maastossa liikkumista, pelataan, sauvakävellään, kehitetään lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä ja lumen tultua hiihdetään.

Hiihtokoulu varusteet

Sopiva vaatetus hiihtokouluun on säähän sopiva, ei kuitenkaan liian lämmin vaatetus. Muista ottaa mukaasi juomapullo ja sauvakävelysauvat.

Hiihtokoulun vastuuohjaajat

Jonna Heikkilä jonna.heikkila@nakkila.fi, p.040 – 540 9635
Tuuli Haapio haapio.tuuli@gmail.com, p.044 – 527 3628

Katso lisää hiihdosta:
www.hiihtoliitto.fi
www.satakunnanhiihto.fi