Yleisurheilun palkintogaala 5.12.2020


  • Viren yu:n palkinnot jaetaan Karhulassa la 5.12. klo 15 alkaen (tilaisuuden kesto n. 2,5 h, lopussa kahvitarjoilu) .
  • Koronatilanteesta johtuen ilmoittautumiset la 28.11. mennessä Mialle puh. 050-4373434 tai mia.rantala78@gmail.com. Jokaista palkittavaa kohden max. 2 aikuista.
  • Seuraamme koronatilannetta ja sen aiheuttamia rajoituksia ja tiedotamme mikäli tapahtumaan pitää tehdä muutoksia.

Palkittavat:

5-7 vuotiaat: Josefiina Mäenpää, Oona Halme, Stella Kaija, Vanessa Luoma, Joanna Sköld, Lauri Forssell, Aku Rantanen, Jonne Mäenpää, Oliver Halme, Aada-Lotta Mäenpää, Lotta Männistö, Silja Lehtinen, Musa Yurdakul, Vili Rantanen

8-v ja vanhemmat: Hertta Puosi, Sonja Laaksonen, Veikka Nordberg, Onni Männistö, Alissa Naski, Ilona Rantala, Neea Haapio, Milja Anttila, Julia Sköld, Kosti Nieminen, Joel Kotomäki, Verneri Luoma, Vilmiina Mattila, Ilona Äärelä, Peppi-Inkeri Seppänen, Oliver Mikkola, Helmi Äärelä, Fanni Harju, Elea Nieminen, Jenny Sköld, Venla Murto, Oona Männistö, Onni Unkuri, Valtteri Luoma, Arttu Rantala, Paavo Jaakkola, Santeri Rantala, Kasper Naski, Luka Hohtari, Tuukka Ketonen, Kerttu Anttila, Roni Mikkilä, Inka Männistö, Emilia Palomäki, Aino Anttila, Mea Rosenvall, Petrus Jakonen, Eveliina Haviala, Emmi Patrikainen, Manu Kurri, Patrik Jakonen, Jarkko Kujamäki