Nakkilan Viren Kunniakierros yhteislenkki Nahkiaismarkkinoilla 29.9.2019 klo 12-13


Nakkilan Vireellä on teltta Nahkiaismarkkinoilla sunnuntaina 29.9.2019 klo 10-14 Nakkilan torilla.
Tule tutustumaan toimintaamme ja osallistumaan Kunniakierros keräykseen ja yhteislenkille.

* Voit liittyä kannatusjäseneksi
* Lapset ja nuoret jakavat karkkia
* Hiihtäjät rullahiihtää
* Herkkukori arpoja myynnissä

Kunniakierros yhteislenkki klo 12.00-13.00 liikuntakeskuksen maastoon kukin omaa vauhtiaan, joko kävellen, juosten tai rullahiihtäen.

Tervetuloa mukaan!

Nakkilan Vire on mukana keräämässä varoja lasten ja nuorten urheiluharrastuksen tukemiseen Kunniakierros keräyksen avulla. Lisätietoja keräyksestä www.kunniakierros.fi  

Kunniakierros tapahtuma järjestetään Nahkiaismarkkinoilla Nakkilassa sunnuntaina 29.9.2019 yhteislenkin muodossa. Tunnin mittainen yhteislenkki lähtee Nakkilan torilta Nakkilan Viren teltalta (paikka nro 53) klo 12:00. Lenkki suuntautuu uuden liikuntahallin maastoon. Paluu samaan paikkaan klo 13:00. Kukin etenee omaa vauhtiaan joko kävellen, sauvakävellen, juosten tai pyöräillen. Samalla voit osallistua Kunniakierros hyväntekeväisyys keräykseen Nakkilan Viren teltalla. Nakkilan Viren urheilijat sekä vapaaehtoiset toimijat keräävät tukijoita myös ennakkoon sekä paikan päällä.

Nahkiaismarkkinoiden ohjema löytyy täältä.

KUNNIAKIERROS JO 38. KERRAN!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 36 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

LÄHDE LIIKKUMAAN KUNNIAKIERROS-TAPAHTUMAAN!

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Tehdään hyvää yhdessä!