Torirun 14.10.2018 – kunniakierros


Torirun – Nakkilan Viren kunniakierros tapahtuma sunnuntaina 14.10.2018 klo 12.00 – 13.00

Nakkilan Viren kunniakierros tapahtuma on hyväntekeväisyystapahtuma Nakkilan Viren lasten- ja nuorten hyväksi. Torirun tapahtumassa Nakkilan Toria kierretään ympäri joko juosten, kävellen tai rullahiihtäen, kunhan liikkuu yhteensä tunnin ajan.

Paikka: Nakkilan tori ( os.torikatu)

Aika: sunnuntaina 14.10.2018 klo 12.00 – 13.00

Torirun – walk – roller skiing Nakkilan Torin ympäri.

“Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 36 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.”

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Liätietoa: Kunniakierros

Perinteisiä keräyslistoja on saatavilla myös valmiiksi tulostettuna: Paula p.0509114660 paula.nurmi@nakkilanvire.fi . Keräyslistoja on myös paikan päällä, mihin liikkujat voivat laittaa yhteystietonsa sekä tukisummansa.

Tervetuloa liikkumaan! Torilla tavataan!