Kunniakierros – Torirun 22.10.2017


Torirun – walk  – roller skiing

Nakkilan Viren kunniakierros tapahtuma on hyväntekeväisyystapahtuma Nakkilan Viren lasten- ja nuorten hyväksi.

Torirun – walk – roller skiing ”Torilla tavataan -kuntoilutapahtuma” sunnuntaina 22.10.2017.

Paikka: Nakkilan tori ( os.torikatu)

Alkuverryttely ja virittäytyminen tunnelmaan klo 13:30 – 14.00 Jenni Jokinen

Torirun – walk – roller skiing Nakkilan Torin ympäri klo 14.00 – 15.00.

Kunniakierros keräyslistaan kerätään tukijoita ennen tapahtumaa. Keräyksen pienin maksu on 15€. Keräyslistoja sekä lisätietoja Paula:lta p.0509114660 paula.nurmi@nakkilanvire.fi . Keräyslistoja on myös paikan päällä, mihin liikkujat voivat laittaa yhteystietonsa sekä tukisummansa. Lasku lähetetään jälkikäteen joko sähköpostilla tai postissa. Tule liikkumaan kanssamme ja tukemaan lasten ja nuorten urheiluharrastusta.

Torirun tapahtumassa Nakkilan toria kierretään ympäri joko vapaamuotoisena joukkueena, viestijuoksuna tai yksilönä. Edetä voi joko juosten, kävellen, sauvakävellen tai rulllahiihtäen, kunhan liikkuu yhteensä tunnin ajan. Kolme eniten kunniakierrostukea keränneet palkitaan.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Nakkilan kunnan kanssa.

Torilla tavataan!

Lisätietoja: Kunniakierros